Januari terugblik

De eerste maand 2017 zit er al weer op. Het was prachtig winterweer.  Heerlijk om te wandelen en om heel veel mooie foto’s van te maken.

Helaas ook weer om ziek te worden. Net zoals half Nederland ging het wederom mijn deur niet voorbij en heb ik daarom minder kunnen wandelen dan ik zou willen. De km teller staat op bijna 70 km, maar dat is meer dan ik vorig jaar liep in Januari en Februari totaal dus mag ik niet klagen.

Afgelopen week, ondanks het mooie lenteweer,  0 km gelopen omdat opnieuw enkele ziektekiemen vonden, dat ze in mijn lichaam moesten plaatsnemen.  Dus wat extra tijd, om de wandelingen die ik heb gemaakt rondom Beetsterzwaag, uit te werken. Ik wandelde daar op 2 dagen 2 verschillende routes. Ik heb er uiteindelijk drie korte wandelingen van gemaakt.   Kijk hier voor de info en routes Wandelen rondom Beetsterzwaag.

In Januari zijn de volgende wandelingen toegevoegd aan de website:

De wandelingen die in Januari het meest zijn bekeken:

De minst bekeken wandelingen zijn:

de wandelingen rondom Norg. Derhalve deze nog maar even extra onder de aandacht. Het is een heerlijke omgeving om te wandelen met veel afwisselende landschappen. Daarbij is Norg een heel gezellig dorp in de kop van Drenthe.

Ook heb ik een pagina gemaakt met links naar allerlei wandelwebsites.  Dat betreft van alles, als het maar met wandelen te maken heeft. Leuk om te merken dat hier enthousiast op wordt gereageerd. Heb je nog leuke tips, mail deze dan kan ik de lijst verder uitbreiden.  Door deze pagina valt het op dat er heel veel mensen aan het wandelen zijn en hierover bloggen. Het is erg motiverend om op de vele blogs mooie verhalen te lezen, over ervaringen met wandelen of reizen.

Komende maand probeer ik weer wandelingen toe te voegen. Ik heb nog zoveel ideeën en plannen.

Alle lezers veel wandelplezier, geniet van het buiten zijn al is het soms maar een kort stukje. Elke stap telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *