Wandelen in Friesland

In Friesland zijn mooie gebieden om te wandelen. Weidse landschappen, meren en vaarwater worden afgewisseld met veel bos, heide met mooie vennen en prachtige dorpen. Verder zijn er laagveenmoeras en veenpolder gebieden waar je prachtige wandelingen kunt maken.  Er zijn drie nationale parken:

In Friesland zijn vele gebieden om mooie inspirerende wandelingen te maken.

Ondanks dat ik vaak ik Friesland heb gewandeld, is het voor mij telkens weer een belevenis en verrassing om de diversiteit van het landschap te ontdekken. Hier ben ik nog lang niet uitgewandeld. De komende tijd wil ik meer mooie routes toevoegen aan de website, die u vrijblijvend kunt downloaden als pdf of gpx bestand.

gele vlag = < 10 km — rode vlag = >10 tm 20 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *