Samenwerking

Wandelvanuit  heeft als doelstelling bezoekers van deze website te laten genieten van de mooie natuur in Nederland en in het buitenland door wandelroutes en belevenissen te delen. Alle routes die ik deel zijn door mijzelf bedacht en gelopen. De wandelroutes voorzie ik van mooie foto’s om andere wandelaars te inspireren.

Wandelen wint steeds meer in populariteit in onze hectische maatschappij en de belangstelling voor mijn website groeit, met name door de wandelroutes die ik maak en die door vele wandelaars gewaardeerd worden.

Samenwerking:

Review:

Ik kan uw accommodatie (hotel, vakantiehuis of -chalet, camping, restaurant etc) aanprijzen door middel van een review. Uw accommodatie krijgt zo meer aandacht doordat ik mijn persoonlijke belevenis bij de lezers van de website onder de aandacht breng. Daarbij is het mogelijk dat ik wandelroutes maak waarbij uw accommodatie start- en finish locatie is.

Advertorial:

U kunt een advertorial plaatsen op één van de pagina’s van Wandelvanuit. Bijvoorbeeld bij een route die bij uw accommodatie langs komt of over een product dat u wilt aanprijzen.

Banner:

U kun een banner plaatsen op de homepagina of een andere veel bekeken algemene pagina zoals de wandelkaart of overzicht van alle wandelroutes.

Voorwaarden voor samenwerking zijn:

  • Het product moet aansluiten bij mijn wandelhobby,
  • Links in een blog zijn “no follow”,
  • De inhoud van de blog is altijd een eerlijke weergave van mijn ervaringen.

In 2017 heb ik samengewerkt met: 

Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. U kunt mij bereiken via mijn contactformulier : Contactformulier . Heeft u nog andere ideeën of wensen dan sta ik daar zeker voor open.

Recente cijfers en overzichten vindt u hier : Recent Google Analytics Overzicht