Paasvanuitjes 2019

Het is Lente, de natuur komt al weer in volle bloei. Bomen vol met frisse groene blaadjes, bollen met schitterende kleuren, stinsenplanten in mooie tuinen en de bloesem van de fruitbomen. Genoeg redenen om heerlijk naar buiten te gaan voor een wandeling en deze eventueel te combineren met een bezoek aan een braderie, vlooienmarkt of andere activiteit. In het komende Paasweekend wordt er weer veel georganiseerd. De voorspellingen voor het weer zijn heerlijk om lekker vroeg op pad te gaan en te genieten van de natuur.

Onderstaand een paar leuke tips:

Georganiseerde tochten:

Paaltjesroutes:

Misschien zit je nog aan de paasbrunch en dan bedenk je opeens te gaan wandelen. Dan is een gemarkeerde route erg gemakkelijk onderstaand mijn favorieten:

Helaas voor mij deze keer weinig wandelen, tijdens de komende Paasdagen. Een poosje geleden was ik zo onfortuinlijk te vallen en daarbij mijn enkel te verzwikken en ook mijn arm te breken op twee plaatsen. Op Goede Vrijdag word ik geopereerd er komt een pin in. Binnenkort hoop ik weer mooie wandelingen te kunnen maken, tot dan maar meegenieten met alle verhalen en foto’s die ik zie langs komen via de diverse kanalen.

Fijne paasdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *