Op naar 2017

Jemig alweer een jaar voorbij.

Ik wens alle lezers van mijn blog en website een zeer voorspoedig 2017 met vele fijne wandelkilometers. Daarbij gaat het er niet om hoeveel je wandelt maar dat je ervan geniet alleen of samen met anderen.

Tijd om terug te kijken en natuurlijk vooruitkijken wat de plannen zijn voor 2017.

Over de website kan ik kort zijn, dat gaat fantastisch, de bezoekers zijn verdrievoudigd en de wandelingen worden veel gedownload. Zelf heb ik veel plezier in het maken en uitwerken van een wandeling en het maken van een mooie leesbare website. Toch lukte het mij niet altijd om voldoende tijd hiervoor vrij te maken.  Laat ik dat maar als goed voornemen voor 2017 maken.  In 2016 heb ik 10 nieuwe wandelingen toegevoegd. Waaronder twee stadswandelingen. De leuke dag met mijn dochter in de stad Groningen vond ik fantastisch. Het voorseizoen met onze caravan aan de Vecht in Overijssel was ook heerlijk. Een prachtige omgeving om te wandelen. De vermelding in de Skafit top 50 op plaats 34 was een aangename verrassing. In 2016 waren er wat  gezondheidsperikelen die mij af en toe aan de kant hielden. Ik hoop op verbetering in 2017. Hoogtepunt van 2016 is de geboorte van mijn kleindochter Julliette. Wat is dat genieten.

Top vijf wandelingen van Wandelvanuit:

  1. Echten 17 KM
  2. Grolloo 11 KM
  3. Westerbork-Orvelte 12 KM
  4. Loon-Ballooërveld-Taarlo 16 KM
  5. Noordlaren 14 KM

Mijn eigen favoriet:

  1. Gees 21 KM
  2. Stadswandeling Groningen 9 KM

Plannen voor 2017:

In 2017 staan wij met onze caravan een seizoen in de buurt van Steenwijk. De bedoeling is, om ook hier een aantal nieuwe wandelingen te gaan maken en op de site te plaatsen. Lezers van mijn blogs te inspireren om te gaan wandelen. Betere en mooiere foto’s te maken. Genieten van de natuur en dit delen met alle wandelliefhebbers.  Onze mooie provincie Drenthe nog meer  promoten als wandelprovincie. De website leuker en beter maken. Daarnaast lijkt het mij een uitdaging een LAW te wandelen in mijn eentje, maar of dat er in 2017 van komt is nog even afwachten. Het genieten samen met mijn partner van onze kinderen en kleindochter staat op de eerste plaats en natuurlijk gezond blijven.

Ik ben benieuwd naar jullie doelen en plannen voor 2017, laat het vooral weten.

Misschien tot gauw ergens op een wandelpad in Nederland.

Janny

Eén antwoord op “Op naar 2017”

  1. Esther

    Op naar een mooi 2017 met mooie wandelingen. We kijken uit naar je nieuwe blogs. Voor nu een goede jaarafsluiting en de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *