Wandelvanuit in 2021

We hebben 2020 achter ons gelaten. De laatste oliebollen worden genuttigd en goede voornemens nog eens tegen het licht gehouden.

Ik benut deze dag om de website bij te werken en gluur nog beetje achterom naar 2020. Een gek jaar, met voor veel mensen verdriet om verlies van dierbaren door de coronapandemie. Ontstellend vind ik de berichten, die ik lees in het nieuws, over grote illegale feesten, vuurwerk naar hulpverleners en meer van dit soort onzinnige acties door enkele egoïstische medemensen. Maar gelukkig is er ook veel positief nieuws en helpen vele mensen elkaar daar waar mogelijk. Jong en oud hebben te lijden onder deze pandemie, waar ergens in 2021 een einde aan komt, hopen we.

Gelukkig is er genoeg wat wel mogelijk was en blijft, waaronder natuurlijk – lekker wandelen! De bezoekers van mijn website zijn verdubbeld ten opzichte van 2019, bijna 70.000 mensen, wisten de website te vinden en lieten zich inspireren door mijn wandelbelevenissen of liepen een wandelroute van wandelvanuit.

Omdat altijd alles beter kan, ben ik bezig om alle wandelroutes nog een keer na te kijken en daar waar nodig, nog meer, te voorzien van kleine trajectkaartjes met nummering. Alle GPX bestanden komen beschikbaar als direct GPX bestand zodat ze makkelijker zijn te downloaden op de telefoon.

Heel van dank aan alle gebruikers van deze website voor de positieve feedback met nuttige tips voor mijn wandelroutes of website. Ik ben hier erg blij mee, blijf vooral mailen als er iets niet meer klopt in de beschrijving, of je hebt nuttige tips voor de website.

Voor 2021 verwacht ik nog vaak op pad te gaan en meer routes te kunnen toevoegen, genieten van de natuur in alle jaargetijden. Zelf hoop ik op een beetje winter. Ik kan altijd enorm genieten van de sneeuw of rijp aan de bomen tijdens een wandeling.

Alle bezoekers van deze website een heel fijn 2021 met heel veel wandel plezier en pas op elkaar.

Janny Koers

Foto’s routes gemaakt in 2020:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *