Koningsdagvanuitjes 2018

Dit jaar viert onze Koning en zijn familie De Koningsdag in mijn geboorteplaats Groningen.

Wat gaat u doen op deze dag? Koningsdag is dit jaar op vrijdag en dat betekend voor velen een lang weekend. De weersverwachtingen zijn heerlijk wandelweer. Zelf ga ik met een groepje wandelen op Borkum. Het Duitse Eiland vlak voor de kust van Groningen. Ik ben er nog nooit geweest en laat me verrassen.

Onderstaand een paar leuke tips:

Wilt u genieten van de vele vrijmarkten dan is een stadswandeling natuurlijk ideaal:

Wilt u een paar dagen weg, dan kan ik u Texel aanraden om te gaan wandelen. Heerlijk eiland waar u strand, bos en landelijke wandelingen kunt combineren met het bezoeken van mooie en gezellige dorpjes.

Wandelen in mijn achtertuin het Drentsche Aa gebied verveeld nooit, maar er zijn in Drenthe nog veel meer mooie gebieden om te wandelen. Laat uw verassen door de gevarieerde omgeving met beekjes, heide, mooie vennen en bossen plus vele km zandpad plezier.

Wilt u wandelen met koninklijke allure dan kan ik u mijn nieuwe wandeling in Friesland Oranjewoud, vlakbij Heerenveen aanraden. Hier kunt u genieten van natuur en mooie landhuizen en de geschiedenis van ondermeer onze Koniklijke familie. U kunt dit ook combineren met een bezoek aan het moderne museum Belvedere.

Voor meer inspiratie vindt u hier mijn volledige overzicht van alle wandelingen:

Ik wens jullie veel wandelplezier komend weekend.

Ter inspiratie een paar mooie foto’s van de wandelingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *