Wandelvanuit wandelbankjes 2017

Tijdens het wandelen kom je ze overal tegen: Wandelbankjes!  Meestal net op tijd om de vermoeide beentjes rust te gunnen. Relaxen met je gezicht in de zon om zo de meegebrachte lunch te nuttigen. Vaak staan ze op mooie plekjes, met uitkijk over een ven of de heide. Sommige bankjes zijn net kleine kunstobjecten en soms is het de locatie, die het bankje uniek maakt. Wanneer ik vanuit huis even een ommetje maak, zit ik steevast op mijn favoriete stekje bij Kampsheide. Beetje mijmeren en nadenken. Hierover schreef ik al eerder een blog:

Regelmatig stuur ik een foto van een wandelbankje op naar de website Wandelbankjes . Telkens als ik op pad ga met de camera,  spot ik wel een paar mooie exemplaren.  Ze gaan op de foto en via Twitter komen ze dan op de website van Wandelbankjes of Walkersbenches.

Afgelopen jaar liep ik her en der ook weer langs vele bankjes. . Misschien bent u deze bankjes ook gepasseerd of heeft u er zelfs gepauzeerd.

De leukste wandelvanuit wandelbankjes van 2017 met link naar de blog of wandeling waar ze bij horen: 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *