Wandelroute Landgoed de Braak Paterswolde

Het hele jaar loop ik een beetje te kwakkelen met pijn in de heup, Trochanterpijn. Nare pijn die vooral bij het lopen erger wordt. Een spuit in de heup heeft niet genoeg geholpen en daarom nu maar, mijn hoop gevestigd op de Fysiotherapeut.

Langzaam mag ik het wandelen weer een beetje opbouwen. Afgelopen dinsdag, voor mijn afspraak bij de Fysio, heb ik een hele fijne, korte wandeling, gemaakt over Landgoed de Braak in Paterswolde. Wat een plaatje met dit heerlijke winterweer.

Landgoed de Braak is in 1920 aangekocht door Natuurmonumenten en goed onderhouden als een wandelpark. Het landgoed ligt vlak onder de Stad Groningen. Er is een gemarkeerde wandelroute van Natuurmonumenten van 2,5 km. Deze wandeling komt ook langs het Doolhof van haagbeukjes in het park.

Links om te raadplegen:

Leuke winterfoto’s van mijn korte wandeling:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *