Wandeling Dwingelderveld Drenthe

De kop is eraf, de eerste wandeling van januari is gemaakt. Gisteren op op pad richting het prachtige Dwingelderveld. Door het vele water van de afgelopen tijd, de kou en een beetje sneeuw van dit weekend, was het een prachtige wereld. Het is genieten van de vrijheid en de mooie wereld. Ik ben gestart vanaf de P bij de Boslounge in Spier en heb een stuk rode wandelroute gewandeld en een stukje blauw en daarna terug naar het beginpunt.

Als ik zo over het Dwingelderveld dwaal op deze mooie zondag, dwalen de gedachten nog even af naar het afgelopen jaar. Voor mij helaas weinig wandelen. Hopelijk gaat dat komend jaar iets beter. Een pijnlijke slijmbeurs ontsteking in de heup houdt me telkens aan de kant. Ben nu bezig in de sportschool, om te kijken of ik door training van de spieren, sterker kan worden en dan de ontsteking kan voorkomen. Het lopen ging goed gisteren bijna 10km op de teller.

In April zijn we verhuisd, met daardoor nodige drukte en stress. Een verandering die nog wel even wennen is. Hoogtepunten van het vorige jaar zijn de geboorte van mijn kleinkinderen. Een droom die uitkwam. Alle drie dochters waren in verwachting en er werden drie prachtige kleinkinderen geboren. Wondertjes met kleine vingertjes en teentjes waar je onmiddellijk verliefd op wordt.

Komend jaar hoop ik weer wat meer tijd te kunnen besteden aan het wandelen en onderhouden van mijn website met wandelingen. Deze wandeling van vandaag smaakt naar meer. Wandelvanuit bestaat in september 10 jaar, waar blijft de tijd.

Ik wens iedereen een heel voorspoedig en sportief 2024 met veel wandelplezier en misschien treffen we elkaar bij een mooie wandelroute.

Janny