Terugblikken en vooruitkijken

Deze maand niet meer wandelen voor mij, omdat ik herstellende ben van een operatie afgelopen dinsdag. Daarom tijd om vooruit te kijken en terug te blikken. Wat was het heerlijk dit jaar om met een doel op pad te gaan en wandelingen te verzinnen.  Alleen of samen met Janneke. Camera’s mee en alles vastleggen wat we mooi vonden. Wat zijn er nog verrassende routes te bedenken, ondanks dat er al vele gemaakt en verzonnen zijn. Ik gebruik hiervoor de app Viewranger en de kaarten van Staatsbosbeheer. Kan mezelf, de hele week vermaken met het bedenken van een nieuwe route, waarbij tijdens het werkelijke wandelen, het toch weer anders gaat dan je had verzonnen. Tijdens onze weekenden, in het voorjaar in de Achterhoek, was het geweldig hier een route te bedenken en uit te werken. Weer een hele andere omgeving dan Drenthe mijn woonprovincie.  Soms was het best bikkelen om een wandeling uit te lopen, zoals de mist wandeling rond het Paterwoldsemeer was een bizarre ervaring.

De site die ik  september 2014 was begonnen over mijn wandelingen heb ik in augustus 2015 een update gegeven. Dat heeft gelijk effect op het aantal bezoekers. van gemiddeld eerst 100, naar nu meer dan 1000 unieke bezoekers per maand.  Hoewel dat niet mijn uitgangspunt is vind ik het wel leuk als anderen door mijn site of wandelingen worden geïnspireerd.  Tevens is het leuk om verslag te doen van het wandelen met groepen. Gezellig kletsen en dwalen door de natuur.  Komend jaar ben ik zeker van plan dit voort te zetten.

Goede voornemens voor 2016 zijn:

  • 10 – 15 nieuwe wandelingen beschrijven.
  • Mooie foto’s op de site plaatsen.
  • Wandelingen te organiseren als kaartlezer.
  • Bijhouden hoeveel km loop ik nu eigenlijk per jaar.
  • Ontdekken van vele nieuwe mooie plekken, samen of alleen op pad met mijn camera.
  • Website voor het rijden van cabriotochten verder uitbreiden. www.cabriovanuit.nl
  • Een blog over andere onderwerpen starten www.koersvanuit.nl.
  • Deze site nog mooier te maken.  Heb je nog tips, tricks en verbeterpunten laat het dan vooral weten.

Ik wens alle lezers van mijn site een fijn en gezond 2016 met heel veel wandelplezier en we treffen elkaar misschien tijdens een wandeling.

Janny (1)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *