Wandelvanuit, voorstellen

55 plus en een fervent wandelaar. Fulltime werkzaam als Teamleider Financiële Administratie. Moeder van drie inmiddels volwassen dochters en afgelopen zomer oma geworden van een prachtige kleindochter. Tijdens de weekeinden probeer ik tijd te maken om te wandelen. Wandelen is ontstressen. Elke wandeldag is voor mij vakantie.

Na bijna 10 jaar  wandelen via de Wandelpool en de Wandelsite, ben ik in 2014 begonnen met een eigen website. Wandelvanuit is voor mij mijn plakboek. Plakboek met foto’s, verhalen en beschrijvingen van de door mij gemaakte wandelingen.  Met een groep  wandelen is heerlijk maar ik ga ook graag alleen op pad. Het liefst wandel ik tochten tussen de 10 en 20 km. Als ik alleen ga maak ik veel foto’s met mijn digitale spiegelreflexcamera. Daarvoor gebruik ik nog steeds de oude vertrouwde Nikon D90. Het is misschien tijd voor een nieuwe versie.  Het gaat mij om de sfeer impressie en niet om de perfecte foto.

Naast het wandelen ga ik ook graag samen met mijn partner weg met onze BMWRoadsterZ3. Heerlijk toeren door Nederland en leuke plekjes te ontdekken. Gelukkig begint mijn partner Bennie het wandelen ook steeds meer te waarderen.

  • Lezen
  • Theater
  • Concerten
  • Haken
  • Genieten van mijn kinderen en eerste kleindochter.

 

Misschien treffen we elkaar binnenkort tijdens een mooie wandeling

Janny.

 

 

 

 

2 reacties op “Wandelvanuit, voorstellen”

  1. Gerda Oskam

    Heel erg genoten van 2 prachtige rondwandelingen in Drenthe, door het bos van bij Grollo en tussen Westerbork en Orvelte. Dank voor de prima routebeschrijving en echt prachtige wandelingen!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *