Drenthe: Vledder 17 KM

Op een mooie zondag in augustus 2017 wandelden we een hele fijne route vanuit Vledder. Vledder is een Esdorp in het Zuidwesten van Drenthe. Het werd een echte natuurwandeling bijna geheel onverhard. We liepen langs landerijen, door mooie bossen en kleine stukjes heide.  We kwamen ook langs meerdere mooie vennen.

Onderweg is er mogelijheid uit te rusten bij het Rustpunt ‘Hoeve de Werkhorst’. Hier word koffie, gebak en ijs geserveerd. (mits geopend)

Vertrek vanuit het centrum van Vledder bij ‘Restaurant de Tippe’.

Wandeling is voor 90% onverhard.

Zie ook mijn blog over deze mooie wandeling:

Download hier:

Zie voor meer Wandelvanuit routes in Drenthe: Wandelen in Drenthe

Foto impressie van deze mooie wandeling:

3 Replies to “Drenthe: Vledder 17 KM”

  1. Femke Nijveldt

    Vandaag een afspraakje met mijn echtgenoot om deze route te gaan lopen ;-). Naast onze eigen wandelroutes zijn de Wandelvanuit routes onze favorieten, dus hebben we hoge verwachtingen. En die worden volledig waargemaakt. Leuke (ganzen)paadjes, wisselend landschap, weinig verhard, de juiste afstand en op het goede moment onze vaste pleisterplaats in deze regio voor een beker karnemelk. Het stuk om de vennetjes is leuk om te doen, soms zelfs een stukje kruip door, sluip door. Kortom, het kan niet beter. We hebben weer een heerlijke dag gehad, Jannie bedankt.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *