Samenwerking

Wandelvanuit  heeft als doelstelling bezoekers van deze website te laten genieten van de mooie natuur in Nederland en in het buitenland door wandelroutes en belevenissen te delen. Alle routes die ik deel zijn door mijzelf bedacht en gelopen. Ik voorzie deze van mooie foto’s om andere wandelaars te inspireren.

Wandelen wint steeds meer in populariteit in onze hectische maatschappij en de belangstelling voor de website is flink gegroeid met name door de wandelroutes die ik maak en die door vele wandelaars gewaardeerd worden.

Samenwerking:

Review:

Ik kan uw accommodatie (hotel, vakantiehuis of -chalet, camping, restaurant etc) aanprijzen door middel van een review. Uw accommodatie krijgt zo meer aandacht doordat ik mijn persoonlijke belevenis bij de lezers van de website onder de aandacht breng. Daarbij is het mogelijk dat ik wandelroutes maak waarbij uw accommodatie start- en finish locatie is.

Advertorial:

U kunt een advertorial plaatsen op één van de pagina’s van Wandelvanuit. Bijvoorbeeld bij een route die bij uw accommodatie langs komt of over een product dat u wilt aanprijzen.

Banner:

U kun een banner plaatsen op de homepagina of een andere veel bekeken algemene pagina zoals de wandelkaart of overzicht van alle wandelroutes.

Voorwaarden voor samenwerking zijn:

  • Het product moet aansluiten bij mijn wandelhobby,
  • Links in een blog zijn “no follow”,
  • De inhoud van de blog is altijd een eerlijke weergave van mijn ervaringen.

Cijfers: (januari 2018)

  • Unieke bezoekers op de website tussen de 1500 – 2000 per maand,
  • Facebook likes 572
  • Twitter volgers 473,
  • Instagram 285.

In 2017 heb ik leuke blogs gemaakt voor: 

Graag kom ik met u in contact om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken. U kunt mij bereiken via Info@wandelvanuit.nl. Heeft u nog andere ideeën of wensen dan sta ik daar zeker voor open.